Skriv ut sidan

Kampanjstart 11-11-11

11-11-11 markerar en nystart för Design for All Sverige. En fanpage på Facebook blir startskottet för en kampanj för att rekrytera nya medlemmar.

”Minns du vår kampanj ”Befria olikheten” för fem år sedan? Har du hört talas om ”Värdig Entré” eller något av de andra samverkansprojekt som vi drog igång för några år sedan med stöd av Arvsfonden? Nu kör vi igen. Häng med från början!”

Så börjar ett värvningsbrev som medlemmarna i EIDD Sveriges styrelse nu kommer att sprida via olika kanaler. Ju fler medlemmar vi blir, desto starkare blir vår gemensamma röst för ett stärkt individperspektiv i samhällsbyggandet.

Föreningen är öppen för alla; för bransch-, yrkes- och andra intresseorganisationer, myndigheter, design- och arkitektföretag, skolor och enskilda som vill verka för att design för den mänskliga mångfalden och allas delaktighet får ett större genomslag i utformningen av miljöer, tjänster och produkter som alla behöver kunna använda.

Vi har idag ett nittiotal medlemmar, men vi blir gärna många fler. Vi tror att tiden är mogen för en rejäl nystart för vårt opinionsbildande arbete. Men inte bara det, vi förbereder samtidigt en rad konkreta satsningar under 2012.

Läs rekryteringsbrevet

Publicerad: 11 november 2011

Logo för EIDD Sverige

Design for All Sverige| Box 49084 | SE-100 28 Stockholm | info@designforalla.se

Powered by Powered by EPiServer